+31646633880 | moc.noitamrofsnartygreneluos%40ofni


Leven vanuit je hart.Illustration

Herken jij jezelf hier in?

 • * Je loopt jezelf voorbij en bent altijd moe* Je weet eigenlijk niet meer wie je bent en waar je nog blij van wordt* Je vervult zoveel rollen dat je een actrice bent in je eigen toneelstuk* Je altijd weer dezelfde 'soort' man aantrekt* Je iedereen verzorgt, aandacht en liefde geeft ten koste van jezelf* Je steeds harder gaat lopen om alles onder controle te houden* Je ook in gezelschap alleen voelt* Je bang bent om weer verlaten te worden* Je aandacht verwart met oprechte verbinding en waardering* Je altijd doet wat je deed en nog steeds hetzelfde krijgt* Je verwacht dat een ander (buitenwereld, die collega...)zich moet aanpassen


Wat gaat
Soul Energy Transformation
jou brengen


• Niet langer meer over je grenzen heen gaan• Transformeren naar leven ipv overleven• Leven vanuit intuïtie en voelen wat bij jou past• Zelfvertrouwen, eigenwaarde en eigenliefde ervaren• Verhogen van je levensenergie• Uit je hoofd en vanuit je hart gaan leven• Ontspannen in het leven staan• Vreugde, plezier en passie ervaren


Als jij echt terug wilt naar wie jij in wezen bent en je vrij wilt voelen van gedachten en beperkingen, je meer zelfvertrouwen wilt hebben en volledig blij wilt kunnen zijn met wie je bent en met je omgeving? Kom dan eens vrijblijvend kennismaken om te zien of we een klik hebben en we samen er een leuk lichter leven van kunnen maken.

Illustration

Energetische Behandeling

Een holistische benadering: lichaam, hart, geest en ziel werken samen.

 • Illustration

  Intuïtief gaan mijn handen daar naar toe waar zich eventuele blokkades of spanningen voordoen. Samen werken we aan transformatie zodat het lichaam zich kan ontladen. Deze behandeling is een combinatie van Reiki, Aura Healing, Quantum Touch, Touch of Matrix, Energy Clearing en Magnetiseren. De behandeling heeft invloed op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel nivo. We gaan samen kijken naar je essentie en welke patronen doorbroken mogen worden welke zijn aangeleerd of overgenomen. Patronen die je huidige 'zijn' in de weg staan. Patronen die nu niet meer nodig zijn. Het resultaat is dat je beter kan voelen wat bij je past, je hart kan volgen en leeft vanuit je eigen kracht.
  LET OP: BEHANDELINGEN OP AFSTAND ZIJN OOK MOGELIJK.Goed om te weten: Ik doe ook behandelingen op afstand! En wel via Zoom, Skype of FaceTime. Vindt je het fijn om vanuit jouw huis contact met mij te hebben dat is een hele fijne oplossing. Immers, volgens de kwantumfysica werkt energie door tijd en ruimte en is deze ook voelbaar op afstand! Voordelen: • geen reistijd • veilig in eigen omgeving • een opname kan later toegestuurd worden zodat je het nog een keer kan terughoren wanneer het jou het beste uitkomt!
  €100 p/u

Stap voor stap

 • 1

  1. Kennismaking & Intake

  We beginnen eerst met een gratis telefoongesprek van ongeveer 15 minuten om je specifieke probleem beter te begrijpen en of/hoe ik je kan helpen.

 • 2

  2. Advies & Behandeling

  Ik zal tijdens een 2e sessie de oorzaken van je probleem bepalen en een behandeling of behandelplan voorstellen dat is afgestemd op je specifieke zorgen.

 • 3

  3. Ervaringen & Vervolg

  Tijdens de behandelingen gaan we een manier vinden om je uitdagingen te overwinnen. Je ervaringen tijdens elke behandeling bepalen het vervolg.

Illustration

Over mij


Hi, mijn naam is Patty van Straaten (1962). Ik werk als Medium en Energetisch Transformatief Coach. Geboren met een gave om aan te voelen, waar bij jou in je systeem het niet lekker loopt en welke blokkades er op je pad zijn. Ik heb vele wegen bewandeld in de commerciële en management wereld, maar uiteindelijk het roer omgegooid. Door een burnout voelde ik mezelf een actrice in een fout toneelstuk. Ik ben vanuit de alternatieve geneeskunde wegen gaan zoeken om mezelf te hervinden en mijn ware authentieke zelf te kunnen leven. Niet de pijn te gaan dempen met medicatie maar juist te gaan voelen. Dat heeft me uiteindelijk in contact gebracht met waar mijn passie ligt: het aanreiken van handvaten waardoor jij beter in je lijf zit en minder last hebt van de buitenwereld. Ik in contact met Soul Energy Transformation. Een techniek die bevrijdend werkt en je werkelijk licht laat leven. Dit is nu mijn passie geworden om van hieruit jouw je eigen heelheid te laten beleven.

Events

WORKSHOP

Tijdens een 1 of 3 daagse Workshop in Den Haag, op een prachtige plek, gaan we de basis leggen voor jouw transformatie. Uit je hoofd naar je hart, durven te voelen en te leven vanuit je gevoel.
Op speelse wijze jezelf her-inneren dat jij de keuze hebt hoe jouw leven eruit ziet en vanuit passie leven.

RETRAITE

In het buitenland gaan we een prachtige reis maken door de binnenwereld. Wat leeft er in jou en vanuit welke patronen handel je. Wat mag je loslaten aan oude verhalen en wat word jou nieuwe leven.Waar kies je voor en hoe krijg je de regie terug over je leven. Leven vanuit liefde versus angst.

"When you can't control what's happening, challenge yourself to control how to react to it."

Mijn benadering

icon

Soul Energy Transformation is een praktijk voor innerlijke en uiterlijke schoonheid. Als Energetisch Coach voel ik via mijn handen waar de pijn zit in je lichaam en de blokkades zitten. Vaak een vertaalslag voor de aanpassing die je als mens hebt gedaan, om je staande te houden. Ik zie jou vanuit je essentie en ga samen met jou ervaren hoe het voor je is, om meer vanuit je hart te leven. Welke oude patronen je mag laten en welke nieuwe keuzes je mag maken in vrijheid. Vanuit een holistische benadering naar lichaam, mentaal, emotioneel en spiritueel nivo: naar wie jij bent in essentie. Naar oude patronen die niet meer voor je werken. Ik geef je handvaten om vanuit je hart terug te gaan naar jouw essentie.
Vindt je het spannend om gelijk een afspraak te maken? Geen probleem! We maken een belafspraak zodat jij kan voelen of het je aanspreekt.Ik kan nooit vertellen wat er gaat gebeuren, jouw lijf en ziel geven mij aan wat er mag gebeuren en daar gaan we samen mee aan de slag. En nee ik kan geen gedachten lezen en wat jij niet wil gebeurt er niet. Dus het is altijd een veilige omgeving die ik creëer waar je misschien voor het eerst alles mag laten zien en zijn wie je bent. Een samenwerking waarbij ik je leer hoe je met patronen kunt omgaan.

Certificaten

Energetisch Coaching is een zeer breed vakgebied en heeft met alle nieuwe ontwikkelingen altijd mijn aandacht en passie aangewakkerd. Door de jaren heen heb ik tal van studies en cursussen met succes doorlopen om mijn gave nog beter te kunnen kanaliseren.

  Reiki
  Aura Healing
  Orthomoleculair therapeut
  Energy Clearing
  Quantum Touch
  Polariteitsmassage
  Lichter Leven
  Meditatie
  Unconsious Awarenes
  Traditionele Chinese Geneeswijzen voor de huid
  Touch for Health

"De buitenwereld is een weerspiegeling van je binnenwereld"


Zoals een klant ooit terug gaf: het lijkt wel alsof je een duik neemt in mijn lichaam en in mijn ziel. Van daaruit ziet en voelt wat ik nodig heb. Dat klinkt nogal spoockie maar is eigenlijk precies wat ik doe, Via mijn lichaam en het zien van je binnenwereld neem ik waar waar de grootste blokkade of pijn zit. Waar ooit jij je kleiner hebt gemaakt waar het niet anders kon omdat je afhankelijk was van anderen. Waar het authentieke zelf over rulled is door de stem van een ander uit je omgeving. Daar waar ooit andere ‘software’ op jouw zielsenergie is gezet.Deze programmering start iedere keer weer op als jij op een bewust of onbewust pijnlijk stuk wordt getriggerd. Er starten dan ineens stemmetjes op van ‘kan je dat wel’, ‘ben je wel goed genoeg’ of ‘ohhh spannend’ en je doet een stap terug zonder dat je begrijpt waarom.
We gaan samen naar jouw authenticiteit kijken en doorbreken oude pijnlijke patronen. Door je aandacht te gaan focussen op een hogere vibratie in energie kun je voorbij deze patronen komen. Je gaat leren te leven vanuit vertrouwen en liefde in plaats van je aan te passen. Je komt terug bij jouw bezieling en intuïtie . Je hart te volgen in plaats van je hoofd. Voelen wat bij je past en wat niet. Inzicht krijgen en onderscheiden wat van jou is en wat van de ander. Welke patronen je hebt aangenomen om te overleven. Hoe jij je leven wil leven en het roer weer in handen neemt.

Testimonials

"Ik kom al jaren bij Patty en iedere keer weer is het een feestje. Na een energetische behandeling kan ik weer gronden en stromen en voel ik mij een stuk lichter. Patty voelt goed aan wat je nodig hebt en wat opgeruimd mag worden. Haar handen weten precies wat ze moeten doen. Ondertussen leert ze mij wijze lessen die ik graag meeneem in mijn dagelijks leven"

Miranda

"Patty stelde mij bij mijn eerste afspraak snel gerust. Ze luistert goed naar wat ik nodig heb en leert mij ontzettend veel. Sinds de massages voel ik mij niet meer onzeker, kan ik mijn problemen en trauma's afsluiten en loslaten, en komen er vrijwel alleen maar positieve dingen op mij af. Ik heb in een aantal maanden de dingen bereikt waar ik jarenlange therapie voor heb gehad. Ik voel mij lekker in mij vel en ben Patty eeuwig dankbaar"

Nathalie

"Dank je wel voor jouw gouden handen. Elke keer weer voel jij precies aan wat ik nodig heb. Praten is soms overbodig en kan ik ervaren hoe het is om volledig in mijn lichaam te landen en totaal te ontspannen. Iets wat me voorheen niet lukte in mijn Burnout. Ik heb mijn oude patronen doorbroken en voel me helemaal nieuw en kan de wereld weer aan. Mijn depressies zijn aan de kant en mijn lichaam functioneert weer top"

Renee

“Lovely days don't Come to you,You should walk to them.”  

Rumi

FAQ

 • Hoe lang duurt een Energetische behandeling?

  Afspraken duren meestal 60 minuten maar ik hou altijd rekening met eventuele uitloop. In verband met andere klanten vraag ik je op tijd te komen, max 5 minuten van tevoren, en alleen af te zeggen als het echt niet anders kan.
 • Hoe lang duurt een behandeltraject?

  Na onze eerste fysieke afspraak gaan we samen bepalen wat voor jou het beste werkt. Meestal zijn 3 a 4 behandelingen voldoende. Er zijn nog veel medereizigers die graag om de paar maanden voor een update komen. Of gewoon om ook weer helemaal ontspannen te voelen.
 • Wat voor voordelen ga je ervaren? 

  Je zal fysiek en mentaal meer ruimte gaan ervaren. Beter bij jezelf kunnen blijven en minder last hebben van de invloed van anderen en de buitenwereld. Lekker in je vel zitten en minder zwaar in het leven staan. Uiteraard zwaai ik niet met een toverstaf en is het aan jou om datgene wat ik je aanreik te integreren. Maar samen komen we tot een mooi lichter leven!

Meld je aan voor de Soulletter!

Bedankt!

Vanaf nu kan ik je regelmatig op de hoogte houden.

Can't send form.

Please try again later.

Contact


Nieuwsgierig? Wil je meer weten? Of wil je gelijk een afspraak maken? Bel of mail me gerust! Je bent van harte welkom in mijn praktijk!

Adres:

Zuiderbrink 47, 2553GE Den Haag

Open?

Dinsdag, woensdag, donderdagen vrijdag: 10u – 18uZaterdag: op afspraakZondag en maandag: gesloten

Dank je wel!

Ik neem snel contact me je op.

Can't send form.

Please try again later.