+31646633880 | moc.noitamrofsnartygreneluos%40ofni


SOUL DIVE EXPERIENCE

Illustration

Als je gewend bent om altijd controle te houden over wat er gebeurt in je leven, dan heb je een vol hoofd. Een hoofd dat vaak lastig uit gaat. Je vindt geen rust en ontspanning en het is lastig om te voelen in plaats van te denken wat bij je past of niet. Komt dit jou bekend voor?
SOUL DIVE EXPERIENCEHoe fijn zou het zijn om je lichaam te gebruiken als kompas en te leren voelen wat jij nodig hebt en waar jij blij van wordt. Wat betekent Soul Dive Experience voor jou? Middels meditatie, diverse oefeningen en inzichten raakt je hoofd leeg en voel je meer je lichaam. Zodanig dat je gaat voelen wat er in jouw binnenwereld leeft en waar jij blij van wordt. Je laat de controle los en vindt meer vertrouwen in jezelf. Kortom: Dankzij Soul Dive Experience ga je neerzetten hoe jij wil leven, in plaats van geleefd te worden. Je ervaart hoe je kan leven vanuit flow! Je ervaart meer rust, je bent in staat uit negatieve emoties te blijven en jij wordt/bent eindelijk de regisseur van je leven.
WAAR EN WANNEER?Tijdens de Soul Diving Experience ervaar je in 4 maanden meer ontspanning en krijg je helder waar jouw hartsverlangen ligt. De experiences worden gegeven op een fijne plek in Den Haag, 1 experience per maand op woensdagavond van 19 - 22 uur. En als kers op de taart krijg je daarnaast 1 x per maand 30 minuten online privé coaching. Hiermee gaan we de basis leggen voor jouw transformatie. In totaal dus 4 experiences in de avond en 4 x coaching online van 30 minuten 1 op1. 
De Soul Diving Experience zal plaatsvinden in Wijkcentrum de Wiekslag op Molenbrink 68A, 2553GM Den Haag. We komen hier samen op de volgende data: 07.02, 06.03, 03.04 en 01.05.2024
EERST EVEN PROEVEN? INTRODUCTIE EXPERIENCE!Wil je eerst even uitproberen? Dat kan tijdens de Introductie Experience op 10 januari vanaf 19.00 uur! jij kunt dan zelf voelen wat het inhoudt om deel te nemen aan de complete Soul Dive en wat dit met jou doet. Stuur een berichtje op 0646633880 of moc.noitamrofsnartygreneluos%40ofni
Voor de Introductie betaal je 22 euro en als je doorgaat voor de hele Soul Dive Experience, wordt dit bedrag afgetrokken van het totaalbedrag.De investering voor het hele traject van Soul Dive Experience bedraagt 242 euro en mag ook in 2 termijnen worden betaald. 
Tot slot: Het hele traject van Soul Dive Experience is toegankelijk voor iedereen, ongeacht wel of geen ervaring met bijvoorbeeld meditatie!