+31646633880 | moc.noitamrofsnartygreneluos%40ofni


Waar ga je mee naar huis?

* Inspiratie en tools voor meer rust in en beter voor jezelf te kiezen en te zorgen* Inzicht in oude patronen en rollen die je weghouden bij je authenticiteit * Herkenning bij gelijkgestemden , nieuwe vriendschappen en weten dat je niet de enige bent* Een programma dat je structuur biedt voor het vormgeven van je gewenste leven* Documentatie die jou ondersteunt in je proces van transformatie* Mooie meditaties voor rust en ontspanning* Whatsapp groep zodat je elkaar al kent voordat je mee gaat op reis* Buddies die je scherp houden en waarmee je kan sparren* Ontspanning, koestering, ontladen, uitgerust, opgeladen, buikpijn van het lachen, zalige geniet momenten, mooie herinneringen, verbreden van je horizon, een dikke glimlach op je toet maar vooral jezelf!


Inbegrepen

  Verblijf, ontbijt & diner
  Transport luchthaven op Kreta
  Persoonlijke Energetische Healing
  Ceremonies voor bekrachtiging
  Energetische clearing tijdens meditatie
  Upgraden van revitaliserende energie
  Kampvuur & dansparty


Niet inbegrepen

  Vliegreis (check zelf evt. maatregelen)
  Transport luchthaven Nederland
  Lunch
  Drankjes Diner
  Reisverzekering en/of Annuleringsverzekering

Reviews

“Het was spot on, de locatie, de yoga en meditatie en de prachtige ceremonie bij de waterval. Alles was zo goed verzorgd. De energetische behandeling maar ook de bij te boeken massages waren een hoogtepunt. Ik ben dankbaar voor de begeleiding in mijn proces en ook dat ik hierin mijn eigen vrijheid mocht ervaren. De intenties die ik heb neergezet zijn er nog steeds yessss!”

Nelleke

“Een prachtige plek in Griekenland waar je echt helemaal tot rust komt met mooie meditatie- en yogasessies van Patty. Het geluid van de zee op de achtergrond werkt extra ontspannend. Het heerlijke eten en de saamhorigheid in de groep was bijzonder. Ook de me-time was fijn. Een echte aanrader voor ontspanning en veel inspiratie op gedaan!”

Hanneke

“Wat een heerlijke week, ik ben nog nooit zo ontspannen geweest. Alle inzichten moeten nog even indalen en integreren. De combinatie tussen de sessies en me-time was perfect. De locatie is magisch en heerlijk dicht bij het strand. Meer in vertrouwen maar vooral het fysieke en mentaal loslaten van wat me tegen hield, heeft een prachtige uitwerking in mijn dagelijks leven!”

Marielle