+31646633880 | moc.noitamrofsnartygreneluos%40ofni


WORKSHOP

Illustration

Als je gewend bent om altijd controle te houden over wat er gebeurt in je leven dan heb je een vol hoofd. Een hoofd dat vaak lastig uit gaat. Je vindt geen rust en ontspanning en het is lastig om te voelen in plaats van te denken wat bij je past of niet.
Hoe fijn zou het zijn om je lichaam te gebruiken als kompas en te leren voelen wat jij nodig hebt en waar jij blij van wordt. Middels Quantum meditatie, diverse oefeningen en inzichten ga je meer uit je hoofd en zak je in je lichaam. Zodanig dat je gaat voelen wat er in jouw binnenwereld leeft en hoe jij jezelf wil neerzetten in de buitenwereld. Vanuit deze plek ga je uit de controle en in vertrouwen jezelf zijn. Je gaat neerzetten hoe jij wil leven in plaats van geleefd te worden. Je gaat leven vanuit de flow en doen wat jij wilt. Kan je de onrust daar laten waar die hoort en ga je ervaren dat jij de regisseur bent van je leven.
Tijdens de Deep Soul Diving experience gaan we 6 maanden lang kijken hoe jij meer in je ontspanning kan zakken en dit je helemaal eigen maakt. Hoe je helder krijgt waar jouw hartsverlangen ligt en waar jij blij van wordt. De workshops worden gegeven op een fijne plek in Den Haag, 1 x per maand op donderdagavond van 19 - 21 uur en je krijgt als kers op de taart 1 x per maan 30 minuten prive coaching. Hiermee gaan we de basis leggen voor jouw transformatie. 
De investering bedraagt 444 euro (excl. lunch) en mag je in 2 termijnen betalen. De groep bestaat uit min. 4 personen en 12 deelnemers en is voor iedereen toegankelijk met of zonder ervaring met meditatie.
Dus wil jij meer rust, ontspanning en een leven waarin je kunt genieten van elke moment, dan zie ik je graag!