+31646633880 | moc.noitamrofsnartygreneluos%40ofni


Confrontatie of Les?

Confrontatie of Les?

Kan jij zien maar misschien nog beter voelen als iemand een confrontatie met je wil aangaan? Ineens heftig reageert op een trigger die af gaat? Mogelijk een beslissing neemt "out off the blue" waar je helemaal niets mee kunt? Wat jou terug gooit in machteloosheid?

Neem je deze confrontatie/beslissing aan en laat jij jouw onmacht spreken of kan je zien wat er eigenlijk onder verborgen zit. Wanneer voelde je eerder deze onmacht? Wat probeert die ander op jou te projecteren wat je eerder hebt ervaren op een andere manier? Op welke manier spiegelt de ander jou in hetgeen je nog niet eerder heb op mogen ruimen in een diepere laag.

Kan je dan uit de emotie blijven en het zien voor wat het is. Het er laten zijn en voelen waar je dit eerder hebt ervaren en uit je hoofd blijft met stemmetjes die met je aan de haal gaan. In je hart weet je al lang dat het geen echte aanval is zoals vroeger maar mogelijk ervaar je dat wel zo. Dat je er tegenin wil gaan en die ander ervan wil overtuigen dat het niet zo is. Dat je niet kwetsbaar durft te zijn terwijl dat wel is waar het over gaat. 

Dat het niet over jou gaat wat de ander projecteert maar dat je juist de gelegenheid krijgt om iets op te ruimen wat het raakt.

Haal je lessen eruit en move on. Altijd in liefde voor jezelf, dat is waar het over gaat.

Mocht je hierover met mij van gedachten willen wisselen, stuur me een berichtje op 0646633880

In liefde Patty